Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

VACATURE PROJECTLEIDER SCHEEPSBOUW

Matez Shipbuilding B.V. is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in Sneek. Hier wordt met een team van ongeveer 10 collega’s gewerkt aan aluminium en stalen cascoschepen, zo’n 10 casco’s per jaar. Ons bedrijf is jong en ambitieus. Vanwege de ontwikkeling en groei van onze activiteiten zijn wij voor ons team op zoek naar een ‘projectleider scheepsbouw’.

Voor meer informatie over ons bedrijf, volg ons op Facebook en Instagram.

In Sneek bouwen wij voor verschillende opdrachtgevers casco schepen. Als projectleider scheepsbouw voel jij je verantwoordelijk om de projecten binnen de gestelde kwaliteitseisen, begrotingen en planning te realiseren. Je coördineert de nauwkeurige bouw van schepen tot de directe samenwerking met de klant en het team scheepsbouwers. Daarnaast werk je mee met de bouw van het project, waarbij jij het aanspreekpunt bent voor je collega’s. Het huidige team Scheepsbouwers bestaat uit 8 medewerkers. Elk schip is uniek en doordat je het hele proces doorloopt, is het werk erg afwisselend.

Een greep uit jouw taken:

Met jouw vakmanschap lever je een belangrijke bijdrage om met elkaar te komen tot het allerbeste resultaat!

Je hebt passie voor scheepsbouw. Je kan goed plannen en organiseren, het overzicht bewaren en hebt oog voor kwaliteit. Daarnaast ben je communicatief sterk, stressbestendig en kun je goed samenwerken. Je werkt nauwkeurig en de kwaliteit van jouw werkzaamheden is hoog. Je hebt oog voor detail, maar ook voor de algemene zaken in de organisatie. Tot slot heb jij een afgeronde opleiding om mbo-niveau, bij voorkeur in de richting van werktuigbouw of scheepsbouwkunde.

Een ambitieuze en snelgroeiende organisatie, waar de kwaliteit voorop staat. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Matez Shipbuilding staat bekend om het specialisme van hoogwaardige afbouw van scheepscasco’s. Je komt te werken in een jong en professioneel team dat elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en de mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continue te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren.

Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris gebaseerd op jouw ervaringen en een goede pensionregeling via PME. Bovendien valt Matez Shipbuilding B.V. onder de CAO Metaal en Techniek, wat zorgt voor een goede basis van de arbeidsvoorwaarden. Elke werkweek sluiten wij gezellig af met een vrijdagmiddagborrel.

Welkom bij Matez Shipbuilding, waar hard werken hard ontspannen is!