Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Werkhal en personeel

Op de foto’s is duidelijk te zien hoe ruim onze werkplaats is en hoe de machines staan opgesteld. Hierin werken we in totaal met 12 man en wanneer nodig hebben we een aantal vaste zzpers die we kunnen inlenen.  Mijn vrouw Josien kuiper doet de administratie en is aanspreekpunt voor het personeel buiten de werkplaats

De verwarmde hal is 52 meter lang bij 20 meter breed, dus 1040 m2 werkruimte.  We hebben een tussenwand geplaatst zodat we het staalwerk goed kunnen scheiden van het het aluminium.

Aan onze 40 meter kade kunnen we woonschepen vaarklaar maken en of intimmeren. vanuit onze loods rijden we de schepen naar buiten waarna ze met een kraan aan de kade worden gelegd,

De drie bovenloopkranen van elk 10 ton maximale hijslast en de 2 maal hijsarmen van 2 ton elk geven ons het gemak om in elke hoek van de loods te kunnen bouwen. Daarbij kunnen we met onze hef cilinders schepen veel zwaarder nog liften voor transport.

We beschikken over een cnc plasma snijmachine en een moderne kantbank van 4 meter. Daarbij hebben we alle denkbare kleine gereedschappen als buigmachines, lintzagen, boormachines etc.